Investera i din framtid: Installera batteripaket till dina solceller.

Upptäck det senaste inom energihantering och skapa en hållbar framtid med våra innovativa batterilösningar. Se till att optimera din självförsörjning – Skaffa batteripaket till dina solceller. 

Hållbar Finansiering från Wasa Kredit

Mariapark Sol erbjuder finansiering av batterilösning i Helsingborg

Vi på Mariapark Sol är stolta över att erbjuda Hållbar Finansiering tillsammans med Wasa Kredit. Att investera i en batterilösning är inte bara ett klokt val för miljön, det är även en ekonomiskt lönsam investering för dig som villaägare. 

Kontakta oss för att höra om dina förutsättningar. Vi levererar och installerar bland annat solceller, batterilagring och laddboxar till företag och privatpersoner i Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Landskrona och Åstorp med omnejd. 

Räntefritt upp till 36 månader med Wasa Kredit

Genom att erbjuda möjligheten att dela upp betalningen får du en smidigare ekonomisk hantering. Anpassa månadskostnaden efter dina förutsättningar och välj räntefri avbetalning upp till 36 månader. Vår finansiering är flexibel och du har möjlighet att lösa avtalet i förtid utan extra kostnader.

Sedvanlig kreditprövning kommer göras av Wasa Kredit. Kontakta oss idag för att höra mer om dina förutsättningar.

Förstå fördelarna med batterilagring

Solenergi är inte bara en hållbar lösning, det är också ekonomiskt fördelaktigt. Upptäck hur batterilagring tillsammans med dina solceller kan sänka dina energikostnader, minska din klimatpåverkan och till och med generera en inkomst till dig som fastighetsägare (i form av ersättning för du lånar ut din batterikapacitet). Vi hjälper dig att förstå fördelarna och skapa en anläggning som passar dina behov. 

Optimera din energianvändning med batterilagring för hemmet

Upptäck fördelarna med batterilagring och hur det kan hjälpa dig att effektivisera din energikonsumtion. Att installera ett batterilagringssystem för ditt hem ger inte bara en pålitlig backup för stömavbrott, det ger även möjlighet att maximera nyttan av förnybar energi, sänka elkostnaderna och minska din klimatpåverkan.

Så fungerar batterilagring: En enkel guide för privatpersoner

Utforska de grundläggande principerna bakom batterilagring och hur det kan anpassas för att passa behoven hos dig som privatperson eller företag. Genom att förstå hur batterilagring fungerar kan du effektivt utnyttja överskottsenergi, lagra den för att senare använda och därmed skapa en mer hållbar och självförsörjande energianvändning i ditt hem eller för ditt företag.

Framtiden är här: Batterilagring hemma och smart energihantering

Häng med i den innovativa världen av smarta batterilagringslösningar och hur det kan påverka din vardag positivt. Med avancerade teknik som gör det möjligt att övervaka och styra ditt batterilagringssystem via appar öppnas dörren för en mer intelligent och energieffektiv livsstil.

Anslut ditt batteri till elnätet och få ersättning

Koppla upp ditt batteri till elnätet och hjälp Svenska Kraftnät att balansera nätet. Just nu är det en väldigt lukrativt och lönsamt att låna ut sin batterikapacitet och få bra med ersättning. Som batteriägare behöver man inte göra någoting, utan allt styrs med mjukvara och det "virtuella kraftverket" länkar sedan samma batterier över hela Sverige.

Miljövänliga val: Hur batterilagring stödjer hållbar energianvändning

Lär dig om den miljövänliga inverkan av batterilagring och hur den kan vara ett steg mot en grönare framtid för ditt hem eller företag. Genom att minska beroendet av konventionell el och integrera förnybara energikällor, kan batterilagring spela en nyckelroll i att minska koldioxidavtrycket och främja hållbar energianvändning.

Investera i din framtid: Ekonomiska fördelar med batterilagring för hemmet

Utforska de ekonomiska aspekterna av att införa batterilagring i ditt hem och hur det kan bli en lönsam investering över tid. Utöver att minska elkostnaderna kan batterilagring öka värdet på din fastighet. Upptäck hur du kan spara pengar samtidigt som du investerar i en mer hållbar framtid.

Kontakta oss för personlig rådgivning om hållbara energilösningar

Vi förstår om det är en djungel att välja batterilösning till din fastighet. Det är inte lätt. Men vi står redo att guida er genom batterilagringens värld och hjälpa er fatta informerade beslut. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få skräddarsydd rådgivning om hur du kan dra nytta av solenergi och batterilagring i Helsingborg.

Hållbar Finansiering

Fyll i formuläret här nedanför om du är intresserad av räntefri delbetalning för din solcellsanläggning upp till 36 månader med Wasa Kredit.

Vi kommer att kontakta dig för vidare information. Wasa Kredit kommer genomföra sedvanlig kreditprövning.