Följ den gröna vågen: Skaffa solceller och solpaneler i Helsingborg

Mariapark Sol levererar och monterar din solcellsanläggning. Vi är en pålitlig helhetsleverantör för solenergilösningar i Helsingborg med omnejd. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar från projektering till installation. Även om vi har kontor i, och utgår från, Helsingborg servar vi givetvis hela nordvästra Skåne, både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. 

Hållbar Finansiering från Wasa Kredit

Mariapark Sol erbjuder finansiering av dina solceller i Helsingborg

Vi på Mariapark Sol är stolta över att erbjuda Hållbar Finansiering tillsammans med Wasa Kredit. Att investera i solceller är inte bara ett klokt val för miljön, det är även en ekonomiskt lönsam investering för dig som villaägare. 

Kontakta oss för att höra om dina förutsättningar. Vi levererar och installerar bland annat solceller, batterilagring och laddboxar till företag och privatpersoner i Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Landskrona och Åstorp med omnejd. 

Räntefritt upp till 36 månader med Wasa Kredit

Genom att erbjuda möjligheten att dela upp betalningen får du en smidigare ekonomisk hantering. Anpassa månadskostnaden efter dina förutsättningar och välj räntefri avbetalning upp till 36 månader. Vår finansiering är flexibel och du har möjlighet att lösa avtalet i förtid utan extra kostnader.

Sedvanlig kreditprövning kommer göras av Wasa Kredit. Kontakta oss idag för att höra mer om dina förutsättningar.

Varför du ska investera i solceller

Förnybar energi

Solenergi är en förnybar energikälla. Solcellerna omvandlar solljuset till elektricitet.

Kostnadseffektiv på lång sikt

Solceller är en initial kostnad, självklart. Men det kan ge betydande besparingar över tid.

Lätta att underhålla

Solceller kräver ingen vidare underhållning.

Lång livslängd

Solceller håller i ca 25 år.

Hur många solpaneler behövs?

Ditt behov av antal solceller kan variera mycket och beror på olika faktorer.

  • Hur stort är ditt energibehov?
  • Hur stort är ditt tak? 
  • I vilket läge har fastigheten sitt tak?
  • Effektiviteten hos solpanelerna.

Det är bland annat dessa faktorer vi går genom med dig för att komma fram till hur en solcellsanläggning kan se ut hos dig.

Vet du hur stort ditt årliga energibehov är? Kolla annars på din elfaktura, där brukar din årsförbrukning finnas angiven. 

Hur stort är fastighetens tak? Går det att montera solpaneler på hela taket? 

Hör av dig till oss så räknar vi på det och återkommer med bästa lösningen för dig!

Vår process är enkel. Vi är med er från start till mål och vi finns där under hela er anläggnings livslängd.

Vi erbjuder kompletta solcellslösningar eller enskilda komponenter utifrån vad ni är i behov av. 

Vi är ett litet företag som bryr oss om våra kunder och ser till att ni är nöjda med oss från första kontakt till slutleverans och montering.

1. Kontakt

Fyll i kontaktformuläret för fri konsultation och hembesök.

2. Offert

Efter att vi gemensamt fastställt ert behov och de förutsättningar just er anläggning besitter, skapar vi en offert.

3. Installation

Vid godkänd offert bestämmer vi en startdag för installationen. När installationen är klar utförs en besiktning innan anläggningen lämnas över till er.

4. Support

Efter att din anläggning satts i drift finns vi för dig under hela din anläggnings livslängd.

Förstå fördelarna med solceller

Solenergi är inte bara en hållbar lösning, det är också ekonomiskt fördelaktigt. Upptäck hur solceller kan sänka dina energikostnader och minska din klimatpåverkan. Vi hjälper dig att förstå fördelarna och skapa en anläggning som passar dina behov. 

Vårt omfattande utbud av solceller

Vi erbjuder komplett sortiment av olika lösningar för både platta och lutande tak. Självklart med fokus på att solcellsanläggningen ska klara det nordiska klimatet, både vad gäller vind och snölaster. Vi erbjuder olika sorters solpaneler för att kunna matcha ditt behov, din ekonomi och efterfrågan. Vårt mål är alltid att leverera och montera en solcellsanläggning som du upplever som den perfekta lösningen för dig.

Helhetslösning från projektering till installation

Vi är inte bara leverantörer av solceller, utan vi är med dig från början till slut. Vår dedikerade personal tar hand om allt, från projektering av solcellsanläggningen till slutmontering och inkoppling. Vår strävan och det vi arbetar för är att göra övergången till solenergi så smidig som möjligt för dig som kund hos oss.

Installation av solceller i Helsingborg

Lita på vår erfarna och professionella personal för installation av solceller. Vi ser till att utifrån era behov och förutsättningar maximera er solenergipotential och öka din självförsörjning. Varje installation är utförd med professionalitet och med fokus på att optimera din energiförsörjning.

Hållbarhet i fokus: Vi väljer den gröna tekniken

Vi tror på att göra skillnad. Upptäck vår hållbarhetsstrategi och hur våra solcellsanläggningar bidrar till en grönare framtid i Helsingborg. Genom att välja Mariapark Sol som er leverantör och montör av solceller väljer du en partner som delar ditt engagemang för en hållbar framtid.

Kundberättelser: Vi tog steget mot hållbar energi

Lyssna och läs inte bara vad vi säger och skriver om oss själv. Titta gärna på våra kundrecensioner och betyg på till exempel Google. Låt dig bli inspirerad av berättelser från våra kunder i Helsingborg som vi har hjälpt att ta steget mot hållbar energi och som nu njuter av fördelarna med solceller. Varje projekt är unikt men vårt mål är alltid att göra varje kunds upplevelse av vårt arbete lika positivt och givande.

Recension av Daniel. Augusti 2023

Snygg och proffsig installation, montörerna höll rent och snyggt efter sig

Installation av 27 paneler, växelriktare och ett 10kW batteri.

Bra kommunikation och från att vi accepterade offerten till färdig anläggning gick på bara några veckor.

Snygg och proffsig installation, montörerna höll rent och snyggt efter sig. Vi är väldigt nöjda.

Kontakta oss för personlig rådgivning om hållbara energilösningar

Vi förstår om det är en djungel att välja solceller till din fastighet. Det är inte lätt. Men vi står redo att guida er genom solcellernas värld och hjälpa er fatta informerade beslut. Kontakta oss idag för att diiskutera dina behov och få skräddarsydd rådgivning om hur du kan dra nytta av solenergi i Helsingborg.

Hållbar Finansiering

Fyll i formuläret här nedanför om du är intresserad av räntefri delbetalning för din solcellsanläggning upp till 36 månader med Wasa Kredit.

Vi kommer att kontakta dig för vidare information. Wasa Kredit kommer genomföra sedvanlig kreditprövning.