Elbilsladdning med laddstolpar och laddboxar från Mariapark Sol

Vi levererar laddstolpar för elbilsladdning både till privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar.

Förstå fördelarna med egen laddbox

Upptäck det senaste inom laddboxar och laddstolpar. Hör av er till oss på Mariapark Sol och låt oss skapa en smidig och hållbar laddlösning för din elbil hemma på din fastighet, till företagets alla laddningsbara bilar eller när ni som bostadsrättsförening ska börja erbjuda laddning vid er fastighet.

Vi ser till att er elbilsladdning är smidig och bekväm.

Smidig och hållbar laddinfrastruktur

Vi är en pålitlig partner både för ert företags laddiningsnfrastrukturprojekt och för dig som privatperson som nöjer dig med en eller två laddboxar. Se till att elbilsladdningen är enkel och effektiv. Dra nytta av snabb laddning, användarvänliga funktioner och en bekväm laddningsupplevelse direkt på din egna fastighet.

Bekvämt med egen laddbox

Att ha en egen laddbox installerad hemma skapar en bekvämlighet och ger dig många fördelar. Med tekniken som finns i laddboxarna idag är det enkelt att se till att ditt fordon är laddat när du behöver det och har du timprisavtal kan du se till att laddaren bara laddar när det är som billigast.

Installation av laddbox hemma hos dig

Vi tar hand om allt och med vår expertis ser vi till att skapa en lösning för dig som gör det enkelt att använda din laddbox hemma för att ladda din bil. Vi ser till att installera den på ett snyggt sätt. Och självklart ser vi till att du får en laddbox efter dina behov och estetiska önskemål.

Hållbarhet i fokus: Vi väljer den gröna tekniken

Genom att låta oss installera en laddbox på din fastighet blir du en del av den gröna omställningen och bidrar till en hållbar framtid. Vi tror på att göra skillnad. Upptäck vår hållbarhetsstrategi och hur elbilsladdning kan vara miljövänlig och kostnadseffektiv. Genom att välja Mariapark Sol som er leverantör och montör av laddbox väljer du en partner som delar ditt engagemang för en hållbar planet.

Kundberättelser: Vi tog steget mot hållbar energi

Lyssna och läs inte bara vad vi säger och skriver om oss själv. Titta gärna gärna på våra kundrecensioner och betyg på till exempel Google. Låt dig bli inspirerad av berättelser från våra kunder i Helsingborg som vi har hjälpt att ta steget mot hållbar energi och som nu njuter av fördelarna med en egen laddbox. Varje projekt är unikt men vårt mål är alltid att göra varje kunds upplevelse av vårt arbete lika positivt och givande.

Recension av Daniel. Augusti 2023

Snygg och proffsig installation, montörerna höll rent och snyggt efter sig

Installation av 27 paneler, växelriktare och ett 10kW batteri.

Bra kommunikation och från att vi accepterade offerten till färdig anläggning gick på bara några veckor.

Snygg och proffsig installation, montörerna höll rent och snyggt efter sig. Vi är väldigt nöjda.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Vi förstår att det kan vara svårt att välja bland alla laddningslösningar som finns på marknaden, men kontakta oss idag så ska vi se till att guida dig genom processen. På ett smidigt och enkelt sätt ser till så att du får en egen laddbox på din fastighet eller flera laddstolpar till ditt företag.

Hållbar Finansiering

Fyll i formuläret här nedanför om du är intresserad av räntefri delbetalning för din solcellsanläggning upp till 36 månader med Wasa Kredit.

Vi kommer att kontakta dig för vidare information. Wasa Kredit kommer genomföra sedvanlig kreditprövning.